Meidän tarinamme

Meidän tarinamme

royal_hederas_dalmatiankoira_kasvattaja_tarinaEnsimmäinen koirani oli dalmatialainen nimeltä Royal. Tämä valkoinen ihanuus mustin täplin oli luonteeltaan iloinen, leikkisä, hyvin lempeä herrasmies ja otti aina vieraat vastaan hymyillen (koko hammasrivistö näkyen), kuten joillakin dalmatialaisilla on tapana. <3

Vuosia myöhemmin mietimme, että olisi aikaa koirille ja pienimuotoiselle kasvatustyölle. Dalmatialaiset lempeän luonteensa vuoksi olivat tietenkin minun toivelistalla, mutta suuren karvanlähdön vuoksi oli luovuttava haaveesta. Kuulimme allergiaystävällisestä Australianlabradoodlesta, jonka turkki on todella pehmeä, suloisen nallekarhun näköinen, helposti koulutettava, sopivan kokoinen ja ihmisrakas. Rotu, joka oli jo hurmannut ja vallottanut monen koiranystävän sydämen. Kävimme läpi tutkien ja pohtien valtavan määrän informaatiota Australianlabradoodleista ja olimme yhteydessä kasvattajiin Australiaan, Englantiin, Hollantiin ja Amerikkaan. Kyselimme ja luimme uusien Ald:n omistajien kokemuksia rodusta ja katsoimme videoita eri puolilta maailmaa Australianlabradoodleista. Mitä enemmän luimme ja näimme, sitä varmempia olimme uuden perheenjäsenemme linjasta.

Näin me päädyimme Australianlabradoodleen. Se oli juuri sellainen joka sopisi kooltaan, lempeältä ja iloiselta luonteeltaan, sekä muilta ominaisuuksiltaan hyvin meidän perheeseemme. Ja olemme olleet hyvin tyytyväisiä ja onnellisia päätöksestämme.

Saimme ensimmäisen Australianlabradoodlemme ”Alman” vuonna 2015. Alma on luonteeltaan iloinen, hyvin leikkisä, utelias ja myös rauhallisen leppoisa.