Australian labradoodle kasvattaja

AustralianLabradoodle kasvattaja

Tove’s on pienimuotoinen Australianlabradoodle kasvattaja Turussa. Kuulumme ALAA:n kasvattaja- ja rotujärjestöön. Noudatamme ALAA:n eettisiä sääntöjä ja rodun jalostusvaatimuksia. Kaikkien jalostuskoiriemme sukulinjat ovat jäljitettävissä, terveystiedot, DNA-profiloinnit ja rekisteröinnit ovat ALAA -rotujärjestön valvonnan alaisia. Kuulumme myös Suomen Australian labradoodle yhdistykseen.

Perheeseemme kuuluu neljä Australianlabradoodlea. Kasvatuskoiramme ovat laajemmin terveystarkistettuja kuin ALAA:n vähittäisvaatimukset. Terveystarkastukseemme kuuluu  virallinen silmätarkastus EVCO, viralliset lonkka- ja  kyynärkuvat sekä OFA-arviointi, virallinen polvitarkastus ja DNA-testit. Kaikki jalostustuskoiramme ovat rekisteröityjä ja DNA-profiloituja. Kasvattimme luonne ja terveys on meille ensisijaisesti tärkeitä, näin voimme tarjota kauniit, hyväluonteiset, terveystarkistetut, madotetut, rekisteröidyt sekä 2 vuoden terveystakuun omaavat ALD-pennut hyviin perheisiin.

alma_kesalla_2015

Alma vierailulla aurinkoisessa Naantalissa

Pyrimme kasvattamaan rodunomaisia, terveitä ja ennen kaikkea hyväluonteisia koiria, jotka soveltuvat myös rodun alkuperäiseen käyttötarkoitukseen.

Olemme ALAA kasvattaja- ja rotuyhdistyksen jäsen, joka tarkoittaa, että teemme kaikille jalostuskoirillemme terveystutkimukset ALAAn vaatimusten mukaisesti. 

Kaikista jalostuskoiristamme on myös ALAAn vaatimuksen mukainen DNA-profiili polveutumisen todistamiseksi. Jalostuskoiriemme geneettisten tutkimuksien ja laajan terveystutkimuksen avulla vähennetään perinnöllisten sairauksien ja ongelmien ilmentymistä jalostuslinjoissa.

PEntujen kasvatus ja kehitys kodissamme

Pentueemme kasvavat ja kehittyvät meidän kotonamme arjen keskellä ja tottuvat normaaliin arkeen. Kasvatuksemme sisältää varhaisen stimuloinnin, sekä pentujen sosiaalistamisohjelman joka alkaa pentujen ollessa 2 viikon ikäisiä ja jatkuu aina luovutusikään asti. Pentumme harjoittelevat trimmauspöydällä olemista, turkinhoitoa, luonnossa kävelyä, sekä autoilua useamman kerran. Pentujen kasvatukseen kuuluu myös pentujen aktivointi erilaisten älypelien avulla, sekä monipuolinen leikkikenttä, joka kehittää pentujen motorisia taitoa. 

Mitä saat meiltä pentujen odotusaikana?

Me tiedämme miltä tuntuu odottaa uutta perheenjäsentä kotiin! Innostus ja onni on tuntuu mahanpohjassa asti! Meiltä pentuperheemme saavat viikoittain päivityksiä (kuvia ja/tai videoita), kun pennut ovat syntyneet. Ja lisäksi jaamme paljon tietoa koiran kasvatuksesta ja hoidosta. Haluamme auttaa perheitämme valmistautumaan uuden perheenjäsenen tuloon.

Pentupakettimme sisältää myös verkossa sijaitsevan Pentu tulee kotiin -oppaan, josta löytyy kattavat ohjeet koiran ruokintaan, turkin- ja terveydenhoitoon, koiran liikuntaan sekä koulutukseen.

Australian labradoodlet ovat lempeitä, sosiaalisia ja iloisia ja helppoja kouluttaa. Älykkyyden ja mielyttämisen haluisen luonteensa vuoksi ne ovat erinomaisia terapia- ja avustuskoiria sekä perhekoiria Lisätietoa rodusta ja sen jalostushistoriasta.

Australian Labradoodle ”Tove” red fleece coat

Lue myös: Mistä tunnistaa vastuullisen kasvattajan?