Australian labradoodle kasvattaja

Australian Labradoodle kasvattaja

Tove’s on pienimuotoinen Australian Labradoodle kasvattaja Turussa. Kuulumme ALAA:n kasvattaja- ja rotujärjestöön  ja noudatamme Alaa:n eettisiä sääntöjä ja rodun jalostusvaatimuksia. Kaikkien jalostuskoiriemme sukulinjat ovat jäljitettävissä, terveystiedot ja DNA-profiloinnit ovat ALAA -rotujärjestön valvonnan alaisia. Kuulumme myös Suomen Australian labradoodle yhdistykseen.

Perheeseemme kuuluu neljä Australianlabradoodlea. Kasvatuskoiramme ovat laajasti terveystarkistettuja (silmät, lonkat, kyynärät, polvet ja DNA-testit). Kasvattimme luonne ja terveys on meille ensisijaisesti tärkeitä, näin voimme tarjota kauniit, hyväluonteiset, terveystarkistetut, madotetut, rekisteröidyt sekä 2 vuoden terveystakuun omaavat ALD-pennut hyviin perheisiin.

alma_kesalla_2015

Alma vierailulla aurinkoisessa Naantalissa

Pyrimme kasvattamaan rodunomaisia, terveitä ja ennen kaikkea hyväluonteisia koiria, jotka soveltuvat myös rodun alkuperäiseen käyttötarkoitukseen.

Olemme ALAA kasvattaja- ja rotuyhdistyksen jäsen, joka tarkoittaa, että teemme kaikille jalostuskoirillemme terveystutkimukset ALAAn korkeiden vaatimusten mukaisesti. Viralliset kuvat ja lausunnot: lonkat, kyynärät, polvet, silmät, sekä DNA-testit perityvistä sairauksista kuten vWD, EIC, DM ja PRA. 

Kaikista jalostuskoirista on myös ALAAn vaatimuksen mukainen DNA-profiili polveutumisen todistamiseksi. Jalostuskoiriemme geneettisten tutkimuksien ja laajan terveystutkimuksen avulla vähennetään perinnöllisten sairauksien ja ongelmien ilmentymistä jalostuslinjoissa.

Pentueemme kasvavat meidän kotonamme normaalin arjen keskellä. Kasvatuksemme sisältää varhaisen stimuloinnin, sekä pentujen sosiaalistamisohjelman joka alkaa pentujen ollessa 2 viikon ikäisiä ja jatkuu aina luovutusikään asti. 

Australian labradoodlet ovat lempeitä, sosiaalisia ja iloisia ja helppoja kouluttaa. Älykkyyden ja mielyttämisen haluisen luonteensa vuoksi ne ovat erinomaisia terapia- ja avustuskoiria sekä perhekoiria Lisätietoa rodusta ja sen jalostushistoriasta.

Australian Labradoodle “Tove” red fleece coat

Lue myös: Mistä tunnistaa vastuullisen kasvattajan?