Trimmauskurssi

Haluatko oppia trimmaamaan oman Australianlabradoodlen?

Näyttökuva 2019-11-25 kello 16.12.40

Tove’s järjestää trimmauskurssin Turussa. Kurssilla tutustumme työvälineisiin, rodunomaiseen turkinhoitoon, trimmaukseen sekä menetelmiin, jotta turkinhoito on koiralle mahdollisimman mukavaa. Trimmauksella on merkittävä tekijä doodelin hyvinvoinnin, hygienian ja terveyden kannalta. Trimmauksen suunnittelussa huomioidaan koiran yksilölliset ominaisuudet. Kurssilla trimmataan annettujen ohjeiden ja opastuksen mukaisesti oma koira. Kurssi sopii erinomaisesti myös n. 3,5 kk ikäisille pennuille, jotta pentu tottuu trimmaukseen pienestä pitäen. Tauolla tarjolla pientä syömistä ja juomista. Ilmoittaumisen jälkeen saat maksuohjeet ja ohjeet kurssille. Tervetuloa trimmaamaan! 

AVOIMET KURSSIT / Lehtolankuja 3 talli 1, Raisio

VAPAITA PAIKKOJA: 4

Australianlabradoodlen TURKINHOITO ja trimmauskurssi

25.9.2022 KLO.10.00-15.00

Näyttökuva 2019-11-25 kello 16.21.551 päivän kurssi. Kurssin kesto taukoineen n. 5 tuntia. Varaudu kurssin keston pidentymiseen.

Paikkoja rajoitetusti. 

Hinta 150 €
Kurssin hintaan sisältyy yksi (1) koira ja yksi (1) henkilö.

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET 18.9.2022 mennessä. 

Näyttökuva 2019-11-26 kello 14.21.35 Kurssin sisältö:
– Rodunomainen trimmaus
– Harjaus, pesu ja kuivaaminen
– Työvälineet
– Etuosa, takaosa, jalat ja tassut
– Pään trimmaus
– Hygieniatrimmaus
– Turkinhoito
– Miten käsitellä koiraa hoitotoimenpiteiden ja trimmauksen aikana.

Ota mukaan kurssille
– trimmeri, kampa ja sakset.
– koiralle vesikuppi
– trimmauspöytä, jos sinulla ei ole vielä omaa voit vuokrata pöydän (20 €) Tiedustelethan ajoissa onko pöytiä vapaana varattavissa. Vuokrapöytiä on rajallinen määrä.

Huom. Paikkavaraus on voimassa vasta osallistumismaksun suoritettua. Sitovat ilmoittautumiset. Kurssimaksua ei palauteta, mutta voit myydä varatun paikkasi tarvittaessa eteenpäin. Trimmauskurssi järjestetään, jos kurssipaikan varanneita on vähintään 7 koirakkoa. Jos tulee mieleen kysyttävää, niin olethan yhteydessä, kerromme mielellämme lisää!

Kurssipaikkoja rajoitettu määrä. Varaa oma paikkasi ja täytä alla oleva ilmoittautumislomake -> 

Ilmoittautuminen kurssille

ACTIVET®-KARSTAT

Activet-karsta on kevyt kädessä ja ehdottomasti paras karsta takkujen ja huopaantumien avaamiseen. Vuosien aikana olemme kokeilleet monia erilaisia karstoja eri laatuisille turkeille, ja Activet-karsta toimii parhaiten Australianlabradoodlen turkille.

The Original ActiVet® – Systemmade in Germany since 1998

Lue lisääTilaa tästä