Tove's Salon

Turkinhoito & Trimmauspalvelut

Tove's Salon

Turkinhoitopalvelut & trimmauskurssit

Olemme avoinna vain tiistaisin ja torstaisin klo 17. Trimmauksesta riippuen aikaa menee noin 1–3 tuntia. Maksutavat kortti tai käteinen.

Rodunomainen trimmaus saksin ja koneella sisältää pesun laadukkaalla shampoolla, turkin kuivaamisen tehokuivaajalla, kynsien leikkauksen sekä korvakarvojen nyppimisen (nypintään tottuneille). Kesto n. 2-3 tuntia

Mini 120 € / Medium 150 € / Standard 170 €

 • Add to Phrasebook
   
  • No word lists for Finnish -> Finnish…
    
  • Create a new word list…
 • Copy
 • Add to Phrasebook
   
  • No word lists for English -> Finnish…
    
  • Create a new word list…
 • Copy
 

Ylläpitotrimmaus tehdään alle 5 vk välein. Varaathan valmiiksi aina uuden ajan seuraavaan ylläpitotrimmaukseen. Ylläpitotrimmaus sisältää pesun.

Pennun tutustumiskäynnillä (1 tunti) voimme käydä lävitse joitakin seuraavia asioita:

– totuttelu pöydällä seisomiseen
– totuttelu turkin hoitoon (pehmeät harjat, karstat, kammat)
– tutustuminen trimmauskoneeseen
– turkin siistiminen (ei ehdi koko turkin lyhennystä, jos haluat, että turkkia lyhennetään kauttaaltaan varaathan ajan rodunomaiseen trimmaukseen).
– päänalueen siistiminen
– tassujen trimmaus
– kynsien leikkaus
– korvakarjojen nypintä
– korvien ja silmien puhdistus

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro millaisen ensimmäisen tutustumiskäynnin toivot pennullesi.

Ensimmäinen tutustuminen trimmaajalle on hyvä tehdä mahdollisimman pian pennun kotiuduttua 2-3 kk ikäisenä. Turkinhoidon ja trimmauksen harjoittelu on yksi tärkeimmistä asiosta joka sisältyy pentuajan sosiaalistamiseen. Käytä pentua trimmaajalla vähintään 2 kk välein, tai harjoittelet säännöllisesti pennun kanssa kotona. Näin toimimalla pentu tottuu turkinhoitoon ja trimmaukseen, eikä turkinhoidosta synny turhaa pelkoa tai stressiä. Varhaisiästä lähtien trimmaukseen totutetut pennut ovat aikuisena rennompia trimmattavia ja säännölliset trimmaukset sujuvat aikuisena mukavasti. Meillä pentujen trimmauksessa pennut pitävät myös pienen leikkitauon, jotta käynnistä jää pennulle mukava muistikuva.

Takkujen selvittäminen 60 € tunti. Selvitämme takkuja harjaten, leikkaamalla auki ja ajaen koneella. Jos tarvitset trimmauksen lisäksi takkujen avaamista, niin muistathan ilmoittaa siitä erikseen.

Vaikeasti laajalti huopuneen turkin selvittämiseen voi mennä hyvin paljon aikaa ja koiralle parempi ratkaisu voi olla ajaa turkki aivan lyhyeksi.

Pentupesu (3-6 kk) on kiireetön ja hellä pesuhoitopaketti, joka antaa pennulle positiivisen kokemuksen turkinhoidosta. Sisältää pesun laadukkaalla shampoolla, turkinkuivauksen puhaltimella ja kynsienleikkauksen.

Pesu laadukkaalla shampoolla ja hoitoaineella. Turkki kuivataan tehokuivaimella, joka irrottaa myös irtokarvan. Turkki siistitään harjaamalla, tassut siistitään ja kynnet leikataan.

Hinnat sisältävät Alv. 24 %.

AJANVARAUS

Olemme avoinna vain tiistaisin ja torstaisin klo 17.
Huom. turkinhoitopalvelut vain Australian labradoodleille. Trimmauksesta riippuen aikaa menee noin 1–3 tuntia riippuen myös siitä miten koira antaa itseään käsitellä. Agressiivisia koiria emme valitettavasti trimmaa. Tervetuloa!

Voit tiedustella lyhyempiä päänalueen/tassujen siistimistä ja pennun tutustumisaikoja ( kesto 1 tunti) erikseen. Mikäli et löydä nettiajanvarauksesta sopivaa aikaa, voit tiedustella muita aikoja sähköpostitse tai puhelimitse.

Varauskalenteri
Kalenteri latautuu...
Powered by Booking Calendar
captcha

ohjeet trimmaukseen tulevalle

 • Kampaa turkki takuttomaksi, tai ilmoita mahdollisista takuista aina erikseen (takkujen selvittäminen vie enemmän aikaa).
 • Tarkista ettei koiralla ole ulkoloisia.
 • Sairasta koiraa ei saa tuoda trimmattavaksi.
 • Agressiivista (muriseva, näykkivä) koiraa emme valitettavasti trimmaa. Omistajalla on velvollisuus kertoa, jos koiralla on aiemmin ollut hoitotoimenpiteissä vaikeuksia.
 • Pissata koira ennen sisälle tuloa (mielellään kotipihalla ennen lähtöä).
 • Juoksuaika tulee olla ohi ennen trimmausta.
 • Rokotukset tulee olla voimassa.
 • Tulethan ajoissa. Aikaa varatessa arvioimme aina koirasi trimmaukseen kuluvan ajan. Jos myöhästyt, on mahdollista ettei varattu aika riitä.

  Peruutukset
  Peruuttamattomasta ja liian myöhään perutusta trimmausajasta perimme 40 € maksun. Peruthan ajan viimeistään 24 h ennen varattua aikaa. Näin voimme tarjota aikaa toiselle sitä tarvitsevalle.

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä meiltä jotakin ennen ajanvarausta? Soita tai lähetä sähköpostia, vastaamme sinulle nopeasti!

Aukioloajat

Trimmaamo avoinna tiistaisin ja torstaisin
klo 17.00-21.00

Yhteystiedot

Lehtolankuja 3, 21280 Raisio Turku
Puhelin: +358(0)504077527
Sähköposti: toveslabradoodles@gmail.com

ODotustilat

Voit halutessasi jäädä odotustiloihimme, jossa meillä on aina tarjolla kahvia, teetä ja keksejä. Voit jäädä myös katsomaan trimmausta, mutta suosittelemme, että koira jätetään yksin trimmaustilaan. Koirat ovat usein vieraskoreita ja rauhallisempia omistajan poissaollessa ja näin trimmaus on helpompaa.

tove's tiimi

Sari

Innokas saksilla muotoilija

Löysimme nämä ihastuttavat Australianlabradoodlet 2014. Alusta alkaen olen ollut kiinnostunut trimmaamaan omat koiramme, koska käsillä tekeminen yksi suurimmista iloistani. Näin mieluisasta harrastuksesta on kasvanut pieni sivutoiminen yritys. Järjestämme ajoittain myös kaikille kiinnostuneille Australian labradoodlen turkinhoito-ja  trimmauskursseja.

Ville

Kaikkien karvakorvien ystävä

Ville,  tuo kaikkien karvakorvien ystävä on aina valmiina avustamaan tarpeen tullen vaikka trimmauksessa, leikittämään, rapsuttamaan tai silittämään.

Tove

CEO

Toimitusjohtaja tekee tärkeää työtä etätoimistoltaan loikoillen selällään sohvalla tai lämmitellen tassujaan takkatulen ääressä. Hyvä esimies johtaa alaisiaan aina positiivisella Iloisella mielellä ja alati heiluvalla hännällä ja tartuttaa hymyn kaikkien huulille!

Content, including images, displayed on this website is protected by copyright laws. Downloading, republication, retransmission or reproduction of content on this website is strictly prohibited. Terms of Use | Privacy Policy © Tove’s Salon 2020