Tove's Salon

Turkinhoito & Trimmauspalvelut

Tove's Salon

Turkinhoitopalvelut & trimmauskurssit

Olemme avoinna sovitusti. Trimmauksesta riippuen aikaa menee noin 1–3 tuntia. Maksutavat kortti tai käteinen. 

Rodunomainen trimmaus saksin ja koneella sisältää pesun laadukkaalla shampoolla, turkin kuivaamisen tehokuivaajalla, kynsien leikkauksen. Kesto n. 2-3 tuntia. 

Mini 130 € / Medium 150 € / Standard 170 €

Pennun tutustumiskäynnillä (1 tunti) voimme käydä lävitse joitakin seuraavia asioita:

– totuttelu pöydällä seisomiseen
– totuttelu turkin hoitoon (pehmeät harjat, karstat, kammat)
– tutustuminen trimmauskoneeseen
– turkin siistiminen (ei ehdi koko turkin lyhennystä, jos haluat, että turkkia lyhennetään kauttaaltaan varaathan ajan rodunomaiseen trimmaukseen).
– päänalueen siistiminen
– tassujen trimmaus
– kynsien leikkaus
– korvakarjojen nypintä
– korvien ja silmien puhdistus

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro millaisen ensimmäisen tutustumiskäynnin toivot pennullesi.

Ensimmäinen tutustuminen trimmaajalle on hyvä tehdä mahdollisimman pian pennun kotiuduttua 2-3 kk ikäisenä. Turkinhoidon ja trimmauksen harjoittelu on yksi tärkeimmistä asiosta joka sisältyy pentuajan sosiaalistamiseen. Käytä pentua trimmaajalla vähintään 2 kk välein, tai harjoittelet säännöllisesti pennun kanssa kotona. Näin toimimalla pentu tottuu turkinhoitoon ja trimmaukseen, eikä turkinhoidosta synny turhaa pelkoa tai stressiä. Varhaisiästä lähtien trimmaukseen totutetut pennut ovat aikuisena rennompia trimmattavia ja säännölliset trimmaukset sujuvat aikuisena mukavasti. Meillä pentujen trimmauksessa pennut pitävät myös pienen leikkitauon, jotta käynnistä jää pennulle mukava muistikuva.

Takkujen selvittäminen 60 € tunti. Selvitämme takkuja harjaten, leikkaamalla auki ja ajaen koneella. Jos tarvitset trimmauksen lisäksi takkujen avaamista, niin muistathan ilmoittaa siitä erikseen. Takkujen avaamiseen tarvitsee varata lisäaikaa.

Vaikeasti laajalti huopuneen turkin selvittämiseen voi mennä hyvin paljon aikaa ja koiralle parempi ratkaisu voi olla ajaa turkki aivan lyhyeksi.

Pesu laadukkaalla shampoolla ja hoitoaineella. Turkki kuivataan tehokuivaimella, joka irrottaa myös irtokarvan. Turkki siistitään harjaamalla, tassut siistitään ja kynnet leikataan.

Hinnat sisältävät Alv. 24 %.
Hinnasto päivitetty 1.4.2022.

AJANVARAUS

 Trimmauksesta riippuen aikaa menee noin 1–3 tuntia riippuen myös siitä miten koira antaa itseään käsitellä. Ilmoitathan mahdollisista takuista erikseen, takkujen avaamiseen tarvitsee varata lisäaikaa, muutoin emme ehdi viimeistelemään trimmausta. Agressiivisia koiria emme valitettavasti trimmaa. Tervetuloa! 

ohjeet trimmaukseen tulevalle

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä meiltä jotakin ennen ajanvarausta? Soita tai lähetä sähköpostia, vastaamme sinulle nopeasti!

Aukioloajat

Trimmaamo avoinna sovitusti

Yhteystiedot

Lehtolankuja 3, 21280 Raisio Turku
Sähköposti: toveslabradoodles@gmail.com

ODotustilat

Voit halutessasi jäädä odotustiloihimme, jossa meillä on aina tarjolla kahvia, teetä ja keksejä. Voit jäädä myös katsomaan trimmausta, mutta suosittelemme, että koira jätetään yksin trimmaustilaan. Koirat ovat usein vieraskoreita ja rauhallisempia omistajan poissaollessa ja näin trimmaus on helpompaa.

tove's tiimi

Sari

Innokas saksilla muotoilija

Löysimme nämä ihastuttavat Australianlabradoodlet 2014. Alusta alkaen olen ollut kiinnostunut trimmaamaan omat koiramme, koska käsillä tekeminen yksi suurimmista iloistani. Näin mieluisasta harrastuksesta on kasvanut pieni sivutoiminen yritys. Järjestämme ajoittain myös kaikille kiinnostuneille Australian labradoodlen turkinhoito-ja  trimmauskursseja.

Salla

Kaikkien karvakorvien ystävä

Salla loihtii koneella turkit kevyemmäksi. Trimmauspalveluiden lisäksi Salla järjestää pikkupentujen trimmauskursseja. Kurssilla tutustutaan trimmaukseen positiivisen- ja omaehtoiseen koulutukseen perustuen, jotta trimmaus ei ole stressaavaa koiralle eikä omistajalle. Koiran kanssa yhteistyössä tehdyt turkinhoidon toimenpiteet ovat nykypäivää ja näin hoitotoimenpiteistä tulee yhteinen ja mukava hetki. 

Tove

CEO

Toimitusjohtaja tekee tärkeää työtä etätoimistoltaan loikoillen selällään sohvalla tai lämmitellen tassujaan takkatulen ääressä. Hyvä esimies johtaa alaisiaan aina positiivisella Iloisella mielellä ja alati heiluvalla hännällä ja tartuttaa hymyn kaikkien huulille!

Tellington TTouch -menetelmällä rentoutta

rentoutta Hoitotoimenpiteisiin

Käytössämme on myös Tellington TTouch -menetelmä jonka tavoitteena on koiran rentoutuminen ja stressitasojen laskeminen. TTouch soveltuu erityisesti hoitotoimenpiteitä jännittäville koirille, kroonisista kiputiloista kärsiville koirille ja ongelmakäyttäytyville koirille.

Trimmaustarvikkeet

Meillä on Australian labradoodlen turkinhoitoon käytännössä parhaaksi todettuja trimmaustarvikkeita myytävänä. Valikoimissamme on Saksalaiset Activet®-karstat, laadukkaat SOPOSHin turkinhoitotuotteet pennuille, trimmaukseen ja välipesuihin.

ActiVet®-karstoja ja SO POSH turkrinhoitotuotteita voit tilata myös Tove’s pikkupuodista

Content, including images, displayed on this website is protected by copyright laws. Downloading, republication, retransmission or reproduction of content on this website is strictly prohibited. Terms of Use | Privacy Policy © Tove’s Salon 2020-2021