ActiVet® -karsta DUO

55,00

Kuvaus

ActiVet® Red/Silver DUO -karsta 4,5 cm on suunniteltu labradoodlen turkille. Punainen puoli on takkujen avaamiseen ja hopea irtoavankarvan keräämiseen.

Saksalaisvalmisteinen Activet-karsta on kevyt kädessä ja ehdottomasti paras karsta takkujen ja huopaantumien avaamiseen. Vuosien aikana olemme kokeilleet monia erilaisia karstoja eri laatuisille turkeille, Activet-karsta toimii parhaiten Australian labradoodlen turkille.

Activet -karstat on ammattilaiskäyttöön soveltuva tuotesarja, jotka tuntevat ja arvostavat kaikkialla maailmassa trimmaajat, kasvattajat ja lemmikkieläinten omistajat. Karsta on kevyt ja sen ainutlaatuinen, joustava pää ja sopiva neulojen tiheys ja kaareva muoto tekevät siitä ihanteellisen työkalun turkin huopaantumien ja takkujen selvittämiseen. Activet karstoja pidetään nykyään yhtenä parhaista markkinoilla olevista työkaluista turkin hoitoon.

The Original ActiVet® – Systemmade in Germany since 1998 #Activet #MatZapper #australianlabradoodle #tovessalon #trimmauspalvelut #labradoodle #grooming  #happypuppy

Content, including images, displayed on this website is protected by copyright laws. Downloading, republication, retransmission or reproduction of content on this website is strictly prohibited. Terms of Use | Privacy Policy © Tove’s Salon Oy 2020-2021