Luminous juoksuvyö + joustotalutin

29,90

Kuvaus

Korkealaatuinen Jalo Luminous juoksuvyö sopii esimerkiksi sauvakävelyyn, juoksu- ja vaunulenkeille. Vyö mahdollistaa lenkkeilyn koiran kanssa siten, että taluttajan kädet ovat vapaana. Talutin on joustava ja antaa myöden äkkitilanteissa suojellen koiran niskaa ja selkää:
Juoksuvyö koostuu kahdesta osasta, vyöstä ja hihnasta. Hihnan pituus on 100 cm. Hihnan joustinpäässä on neopreenipäällystetty kädensija. Tarvittaessa hihnan voi irroittaa vyötäröltä ja käyttää hihnaa joustotaluttimena. Hihnassa on D-rengas, jotta hihnaa voidaan käyttää tavallisen hihna tapaan. Vyön renkaat on asemoitu niin, että koira voidaan kiinnittää taluttajan molemmin puolin. Vyön pituus on säädettävä (80 – 135 cm). Taluttimessa on papukaijalukitus. Juoksuvyö on suunniteltu pienille ja keskikokoisille koirille 5-18 kg.

Vyön pituus on säädettävä 80 – 135 cm. Hihnan pituus on 100 cm

Content, including images, displayed on this website is protected by copyright laws. Downloading, republication, retransmission or reproduction of content on this website is strictly prohibited. Terms of Use | Privacy Policy © Tove’s Salon Oy 2020-2021