Oster tai Andis terä No. 10, 30

39,8041,90

Trimmauskoneen terä on vaihtoterä trimmauskoneeseen. Saatavilla kaksi vaihtoehtoa: #10 (1,66 mm) ja #40 (0,25 mm). Terän vaihtaminen ja puhdistaminen on helppoa. Materiaali: ruostumaton teräs.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Trimmauskoneen vaihtoterä No. 10  tai No. 30

Oster CryogenX -terät sopivat Oster A5, A6, Powermax ja PowerPro Ultra karvanleikkureihin. Ne ovat yhteensopivia myös Moser Max ja isojen Andiksen koneiden kanssa.

Oster CryogenX -terät valmistetaan hiiliteräksestä joka lämpökäsitellään jotta teriin saadaan kovempi pinta joka kestää kulutusta paremmin. Osterin patentoima CryogenX -käsittelyn avulla terät jäädytetään -180 asteeseen jolla terästä saadaa terävämpi ja pidempään kestävä terä joka lisää sen käyttöikää. Tämän jälkeen terä säädetään käsin leikkuutuloksen aikaansaamiseksi. Voidaan käyttää yhdessä Walh kampaohjainten kanssa.

 

Lisätiedot

Terä

10, 30

Content, including images, displayed on this website is protected by copyright laws. Downloading, republication, retransmission or reproduction of content on this website is strictly prohibited. Terms of Use | Privacy Policy © Tove’s Salon Oy 2020-2021