Step & Go valjaat & hihna XS

21,90

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Step & Go Valjaat & hihna

Step & Go Valjaat heijastavat valjaat ovat “step in” -tyyppiset koiravaljaat, joissa on heijastava tikkaus ja solki, sekä lukko – painike, joka estää valjaiden tahattoman avautumisen. Neonkeltainen väri parantaa näkyvyyttä liikenteessä.

Valjaiden rakenteen ansiosta ne voi helposti pukea ja riisua koirallei. Näitä valjaita todennäköisesti koirasi rakastaa! Laitat ne yksinkertaisesti maahan ja lemmikkisi astuu valjaiden “kolmioihin” etutassuillaan (tästä nimi “step in”). Vedät valjaat ylös, kiinnität soljen, kiinnität hihnan D-renkaisiin ja lähdet ulos kävelylle.

Ennen kuin käytät ensimmäistä kertaa, käytä hetki säätääksesi valjaat lemmikkisi mukaan. Yksittäisten muovisten solkien ansiosta voit säätää silmukoita ja mukauttaa ne lemmikkisi hartioiden ja rinnan ympärysmitan mukaan. Lenkkejä yhdistävä hihna (etujalkojen välistä kulkeva) ei ole säädettävissä. Heijastavat lankaompeleet, jotka on sijoitettu koko valjaiden pituudelle, parantavat koiran turvallisuutta pimeässä ja huonoissa sääolosuhteissa. Kaksipisteinen muovisolki on varustettu liukupainikkeella, joka suojaa valjaita tahattomalta avautumiselta. Kromatut metalliset D-renkaat kaulanauhan kiinnitystä varten on sijoitettu minimoimaan soljen rasitusta ja estämään hankausta.

Valjaat koko: XS

Säätöalue: 25-45 cm Liitoshihnan pituus: 14,5 Hihnan leveys: 15 mm Soljen leveys: 23 mm Paino: 70g

Hihna: 100cm ja  leveys 20 mm.

Heijastinvaljaiden edut:

Heijastavat tikkaukset koko pituudelta,
Neon keltainen väri,
Valmistettu kestävästä, ei-imukykyisestä nailonnauhasta,
Kaksipistesalpa, jossa esto vahingossa avautumista vastaan,
Metallinen D-rengas kaulanauhan kiinnittämiseen,
Helppo pitää puhtaana.

Lisätiedot

Väri

Keltainen, Oranssi

Content, including images, displayed on this website is protected by copyright laws. Downloading, republication, retransmission or reproduction of content on this website is strictly prohibited. Terms of Use | Privacy Policy © Tove’s Salon Oy 2020-2021