Trimmauskone Andis Pulse ZR II – Johdoton

349,00

Andis DBLC2 Pulse ZR II

Andis DBLC2 Pulse ZR II 5 -säätöinen trimmeri on ammatti- ja kotikäyttöön soveltuva akkukäyttöinen trimmauskone usein toistuvaan käyttöön. Viisinopeuksinen, tehokas moottori tarjoaa oikean nopeuden jokaiseen kohteeseen.

Kuvaus

Andis DBLC2 Pulse ZR II

Andis DBLC2 Pulse ZR II 5 -säätöinen trimmeri on ammatti- ja kotikäyttöön soveltuva akkukäyttöinen trimmauskone usein toistuvaan käyttöön. Viisinopeuksinen, tehokas moottori tarjoaa oikean nopeuden jokaiseen kohteeseen. Johdoton trimmeri tarjoaa ainutlaatuisen työskentelymukavuuden, voit trimmata vaikka pihalla. Litiumioniakku kestää kahden tunnin latauksella jopa kolmen tunnin työskentelyn. Vaihtoakulla työskentelyaika jopa tuplaantuu. Trimmauskoneella on 12 kk takuu ostopäivästä. Takuu ei koske koneen terää.
Andis ZR viisinopeuksinen trimmeri latautuu muutamassa tunnissa käyttökuntoon ja käyttöaika akulle on jopa kolme tuntia. Mukana on 1,5 mm:n Andis CeramicEdge®10 -terä. Yhteensopivat Andis UrtraEdge® tai CeramicEdge®-terät ja Osterin terät. Kätevässä säilytyssalkussa on mukana kaksi akkua, pöytälaturi, puhdistusharja ja teräöljy.

Content, including images, displayed on this website is protected by copyright laws. Downloading, republication, retransmission or reproduction of content on this website is strictly prohibited. Terms of Use | Privacy Policy © Tove’s Salon Oy 2020-2021