Trimmauskone johdollinen Andis AGCB

205,00

Varasto loppu

Varasto loppu

Ammattimainen, kaksinopeuksinen trimmeri. Andis AGCB on yksi markkinoiden hiljaisimmista turkkileikkureista.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Trimmauskone Andis AGCB 2-nopeuksinen. Tehokas kaksinopeuksinen, johdollinen trimmeri, joka sopii myös vaativalle turkille. Terän liikkumisnopeus on 2300 spm ja 3400 spm ja  nopeus ei hidastu paksussakaan turkissa. Alhaisempi terännopeus sopii yleisimpiin trimmaustarpeisiin ja huippunopeus paksulle turkille.

Trimmauskoneessa on huoltovapaa ja hiljainen, hiiliharjaton 100-240 v, 50-60 Hz moottori. Koneessa on lukkiutuva katkaisin, joten se ei pääse sammumaan kesken leikkauksen. Trimmerin paino on 300 g. Laitteen mukana tulee vaihdettava Andis CeramicEdge 10 -terä (1,5 mm) ja teräöljy. Trimmauskoneeseen sopivat kaikki Andis UltraEdge ja Andis CeramicEdge -terät sekä Oster A5 -mallin terät. Terän kuumeneminen koiran trimmauksen aikana on täysin normaalia kitkan vuoksi. Puhdista terä jokaisen käyttökerran jälkeen karvoista ja liasta teränhoitoaineella ja huolehdi terän öljyämisestä.

Tuotteella on vuoden takuu ostopäivästä. Takuu ei koske koneen terää.

Content, including images, displayed on this website is protected by copyright laws. Downloading, republication, retransmission or reproduction of content on this website is strictly prohibited. Terms of Use | Privacy Policy © Tove’s Salon Oy 2020-2021