Tujoma Luxus sohvapeti 80×60 cm

85,00

10 varastossa

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tujoma Luxus sohvapeti GRANDE 80×60 cm

Tujoma Luxus Vaimareen kauniit, ortopediset sohvapedit on valmistettu erittäin korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista. Petien täyte on mukavaa ja luonnollista viskoelastista vaahtomuovia memory foam, joka mukautuu kehonrakenteeseen täydellisesti antaen koirallesi optimaalisen tuen. Memory foam palaa kuitenkin aina alkuperäiseen muotoonsa. Näin peti sekä tuntuu että näyttää hyvältä pitkänkin käyttöajan jälkeen. Erittäin paksu vaahtomuovikerros suojaa niveliä ja selkärankaa, sekä estää painehaavojen syntymistä. Pehmeä ja hyvin hengittävä memory foam on lisäksi hyvin turvallista eläimille, ihmisille sekä ympäristölle. Pedin muhkeat reunat tukevat lemmikkisi kehoa, ja luovat turvallisen tuntuisen lepopaikan. Pohjassa on liukueste, joka pitää sen hyvin paikoillaan.

Pedin Grande-päällikangas sisältää nanohiukkasia, jotka estävät lian ja tahrojen imeytymisen kankaaseen. Tämän ansiosta kangas on erittäin helppo puhdistaa, jopa ilman myrkyllisiä pesuaineita. Grande-kangasta käytetään paljon myös sohvakankaana, joten se on hyvin kestävää ja säilyy pitkään kauniina. Kankaan kulutuskestävyydestä kertova Martindale-hankauksenkestoluku on Grandessa huimat >45 000 (tavalliseen päivittäiseen käyttöön suositellaan 20 000-25 000, kovaan käyttöön yli 25 000). Päällikankaan ja täytteen ansiosta peti sopii hyvin myös allergisille ja yliherkille lemmikeille. Päällikangas on helposti irroitettavissa pesua varten patjassa olevan vetoketjun ansiosta, ja sen voi pestä pesukoneessa.

Petiä on saatavilla kolmessa eri koossa; pienille, keskikokoisille ja suurille koirille. Värivaihtoehtoina tyylikkäät beige, kylmä harmaa, vaaleanharmaa ja hiilenharmaa.

Saatavilla olevat koot: S 60×44×25 cm, M 80×60×25 cm ja L 100×70×28 cm60×25 cm) Jos haluat tilata S tai L koon pedin, laitathan viestiä.

Kaikki koot: S 60×44×25 cm, M 80×60×25 cm ja L 100×70×28 cm

Värivaihtoehdot: beige, kylmä harmaa, vaaleanharmaa ja hiilenharmaa

Päällikangas: Grande

Materiaali: Polyesteri

Pesuohje: päällinen vesipesu 30 astetta.

Vaahtomuovin vesipesua ei suositella, riittävät toimenpiteet ovat yleensä kevyt imurointi ja tuuletus.

Vinkkejä:

– tahrat: pyyhi kostealla, viileällä kuuma polttaa tahran proteiinit pahemmin kiinni rätillä heti tahran synnyttyä
– imurointi
– tuuletus sekä aurinko että pakkanen tappavat bakteereja ja pölypunkkeja ja raikastavat patjan
– ruokasooda: ruokasooda raikastaa patjan, irroittaa likaa ja poistaa kosteutta. Ripottele ruokasoodaa patjan päälle. Tarvittaessa voit hieroa soodaa patjaan. Anna soodan vaikuttaa n. tunnin ajan, jonka jälkeen imuroi patja. Imurointi poistaa soodan, irronneen lian ja pölypunkit. Halutessaan soodan joukkoon voi lisätä 10-20 tippaa eteeristä öljyä tarkoituksena antaa patjalle miellyttävä ja rauhoittava tuoksu. Öljyn lisäämisen jälkeen soodaa on ravistettava voimakkaasti, jotta se ei kokkaroidu.

Toimitusaika 1-2 viikkoa.

**Huomaathan valita toimitustavaksi XXL-paketin**

Lisätiedot

Väri

Beige, Hiilenharmaa, Kylmänharmaa, Vaaleanharmaa

Content, including images, displayed on this website is protected by copyright laws. Downloading, republication, retransmission or reproduction of content on this website is strictly prohibited. Terms of Use | Privacy Policy © Tove’s Salon Oy 2020-2021