Turkin viimeistelyaineet ja hoitosuihkeet testissä

Turkin Viimeistelyaineet ja hoitosuihkeet TESTISsä

Kaikki testatut tuotteet ovat turkkiin jätettäviä viimeistely- ja hoitosuihkeita.

Pidän australian labradoodlen turkista pidempänä, se vaatii paljon hoitoa, jotta sen saa pysymään upeassa kunnossa. Hoito- ja viimeistelysuihkeet ovat apunani takkujen avaamisessa, estävät turkin vahingoittumisen harjatessa/karstatessa ja hoitavat turkkia. Olen kokeillut monia turkin viimeistelyaineita ja hoitosuihkeita sitä yhtä ja parasta etsiessä ja tuntuu, että monestakaan tuotteesta ei ole ollut merkittävää apua turkin hoidossa. Useimmiten ennen/jälkeen eroa ei huomaa ja jotkin aineet tekevät turkista liian tuuhean, joka ei laskeudu normaalisti. Haluan vältää turhia hajusteita turkinhoitotuotteissa ja joissakin testatutuissa tuotteissa oli niin voimakas tuoksu, että sain näistä itsekin melkein päänsäryn. Omat koiruuteni tuoksuvat ilman tuotteitakin hyvälle, yksi heistä – usko tai älä – kukkaistuoksulle. Joten pisteytykseen vaikutti suuresti hoitosuihkeen hyvin mieto ja miellyttävä tuoksu. Yksi tuote täytti kuitenkin odotukseni, siinä oli hyvin mieto tuoksu, hyvä apu takkuja karstatessa ja turkki laskeutuu normaalisti käytön jälkeen!

Huomioithan, että tuotteita on testattu ALD hyvin pehmeään fleece turkkiin, joten aineet saattavat toimia toiselle turkille ja vahvemmalle nenälle hyvinkin. 😉

Silky-coating-brush-spray

Vanity Series, Isle Strengthen conditioning spray

60,00 € / L

.Isle of Dogs Silky Coating Brush Spray on turkkiin jätettävä hoitoaine, joka selvittää takkuja ja huopaantumia tehokkaasti ja sekä hoitaa turkkia. Vähentää turkkiin tarttuvan lian ja pölyn määrää, joten turkki pysyy puhtaana pidempään.

Helpottaa takkujen avaamista, silkkinen lopputulos. Miellyttävä ja kevyt  jasminen ja vaniljan tuoksu. Tämä on hyvä tuote arkikäytössä. Ehdottomasti vertailun parhaimpia.

Vanity_Series_Isle_Strengthen_ conditioning_spray​

Vanity Series, Isle Strengthen conditioning spray

59,90 € / L

Estää turkin vahingoittumista harjatessa/karstatessa tms. Lisää kiiltoa, estää takkuuntumista.

Olen käyttänyt Isle of Dogsin pesuaineita ja ollut hyvin tyytyväinen niihin. Aiemman kokemukseni ja korkean hinnan vuoksi pettymys oli ehkä vielä suurempi. Ei varsinaista ”tuoksua”,  tuoksuu voimakkaasti vain kemikaaleita. En huomaa turkissa kiiltoa. Tekee curly fleece -turkista ”höttön” ja hyvin kuivan näköisen joka ei mielestä näytä kiharassa turkissa hyvältä. Tämän ilmavuuden tarkoitus on varmaankin ilmeisesti ehkäistä takkuuntumista. Tämän ko. valmistajan shampoot ja hoitoaineet ovat mielestäni erinomaisia.

Trixie_minkkiöljysuihke

Trixie, minkkiöljysuihke

39,45 / L

Hoitava minkkiöljysuihke. Lisää kiiltoa.

Tuoksu on aivan liian voimakas. En pystynyt suihkuttamaan koko turkkiin. Itse tuoksu on mielestäni hieman epämiellyttävä. Lopputulos on hyvä ja kiiltävä, mutta vahvan tuoksun vuoksi tätä ei voi arkikäytössä käyttää.

animology_testi

Animology Knot Sure De-tangle Spray

59,60 € / l

Auttaa selvittämään turkkiin syntyneitä takkuja. Estää takkujen syntymistä.

Kohtalaisen voimakas tuoksu, joka kuitenkin hälvenee turkissa nopeasti. Turkista tulee ilmavampi, mutta kiharat pysyvät koossa ja kokonaisuus näyttää hyvältä. Hyvä harjausneste.

Kohtalaisen voimakas tuoksu, joka kuitenkin hälvenee turkissa nopeasti. Turkista tulee ilmavampi, mutta kiharat pysyvät koossa ja kokonaisuus näyttää hyvältä. Hyvä harjausneste.

nootie_testi

Nootie Daily Spritz Cherry Blossom

54,70 / L

Kirsikankukalta tuoksuva turkinhoitosuihke. Kosteuttaa ihoa ja hoitaa turkkia.

Tuoksu on muihin verrattuna kaikkein voimakkain, eikä lievenny oikein vuorokauden kuluessa. Koiran kävelessä ohitse huomaa tuoksun seuraavinakin päivänä.

testi_hoitoaineet

DezynaDog AMAzing trix

19,22 € / L

Tuoksuva turkinhoitosuihke, joka estää sähköistymistä ja vahingoittumista karstatessa.Voi käyttää kuivaan tai märkään turkkiin tai föönätessä turkkia kuivaksi. Ehkäisee säännöllisesti käytettynä takkuuntumista. Kestävä tuoksu.

Tuoksu on voimakas, muistuttaa isoäidin vanhentunutta parfyymia! Tuoksu oli myös tosiaan kestävä. Tämä hoitosuihke on myynnissä vain UK:n nettikaupoissa ja asiakaspalautteen mukaan tuoksua kehuttiin kovasti. Voi toki olla maantieteellisiä tuoksu mieltymyksiä tai sitten olen huonolla tuurilla saanut tuotteesta maanantaikappaleen. Hyvä harjausnesteenä.

Chris_Christensen_Ice_(White)_on_Ice​

Chris Christensen Ice on Ice

50,73 € / L

Estää turkin sähköistymistä, takkuuntumista, likaantumista, sekä kyynel-että virtsavärjäymiä. Sisältää aurinkosuojan.

Miellyttävä ja todella kevyt tuoksu. Sopii hyvin herkkänenäisille. Toimii hyvin harjausnesteenä. Turkki laskeutuu kauniisti ja luonnollisesti käytön jälkeen. Tämä on hyvä tuote arkikäytössä. Ehdottomasti vertailun parhain!

Onko sinulla vinkkejä hyvistä turkin viimeistely- tai hoitosuihkeista? Kommentoi tähän alle, kiitos. 🙂

Yksi kommentti artikkeliin ”Turkin viimeistelyaineet ja hoitosuihkeet testissä

  1. Tove's Australian labradoodles sanoo:

    Hei MInna, Kiitos vinkistä! 🙂 Mielenkiintoista. Ihmisille suunniteltujen hiushoitotuotteiden PH-arvojen vuoksi en ole käytttänyt ihmisten hoitotuotteita. En tosin tiedä miten nuo PH-arvot menee hoitohoitosuihkeissa tai hoitoaineissa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *