Pentukori

Pentusuunnitelmia

Jos olette kiinnostuneita lähetäthän sähköpostia ja kerrot enemmän perheestänne ja toiveistanne.

Pentueiden vanhemmat ovat alkuperäisistä RT/TP terapialinjoista, ALAA rekisteröityjä, kasvattaja- ja rotujärjestön vaatimusten mukaisesti laajasti terveystarkistettuja, (virallinen silmätarkistus, virallinen polvitarkistus, virallinen RG-kuvaus lonkka- ja kyynärlausuntoineen) sekä DNA-profiloituja. Pennut rekisteröidään ALAA:n roturekisteriin.

Kaikki pentumme kasvavat kodissamme perheemme parissa tottuen normaalin arkeen, autoiluun, luontokävelyihin ja muihin koiriin. Pentumme varhaiskasvatetaan monipuolisesti hyödyntäen myös Puppy Culture -menelmää.  Pennut luovutetaan hyviin koteihin 8 viikon iässä.

Pennun hinta sisältää:

IMG_9236_pekko

 • ALAA-rekisteröinnin
 • terveystarkistuksen
 • mikrosirun
 • madotukset
 • 2 vuoden terveystakuun
 • Kasvattajan tuen koko koiran elämän 
 • Pentupaketin sisältäen emon tuoksuviltin, hampaidenhoitovälineet, leluja ja penturuokaa.
 • Suomen Australian labradoodle Ry:n 1 vuoden jäsenyyden
 • Tove’s Pentukansion
 • Pentu tulee kotiin -oppaan verkkosivuillamme, joka sisältää pennun kirjalliset hoito-ohjeet; ruokinta-, madotus-, rokotus-, koulutus, terveydenhoito, turkinhoito- ja liikuntaohjeet ym.
 • Pentu tulee kotiin infotilaisuuden

Lisäksi lähetämme tietoa emon odotusajalta, synnytyksestä ja pentueajasta viikoittain kuvia tai videoita.

Tove’s pennun odotusaika ja pentujono. Tove’s pentuperheet odottavat pentua ensisijaisesti valikoidusta jalostusyhdistelmästä. Haluamme ensin tavata pentua toivovat perheet, ja että perhe tutustuu myös meihin ja koiriimme. Jos tapaamisen jälkeen olemme yhdessä sitä mieltä, että Tove’s pentu sopisi perheelle, niin perhe voi siirtyä pentujonoomme. Jos olette kiinnostuneita Tove’s pennusta voitte olla yhteydessä sähköpostitse ja kertoa perheestänne ja toiveistanne. Ennen yhteydenottoa on hyvä miettiä seuraavia asioita:  

 • Minkälainen koiratausta sinulla ja perheenjäsenilläsi on?
 • Onko teillä omakohtaista kokemusta ko. rodusta?
 • Minkälaisia odotuksia sinulla on koiran suhteen?
 • Onko mielessänne jokin laji, jota haluaisitte koiran kanssa harrastaa?
 • Etsittekö enemmän kotikoiraa, harrastuskaveria, tai työkäyttöön soveltuvaa koulu-, avustaja-, tai terapiakoiraa? Ja miten työkoirakäyttöön tulevan koiran koulutus työtehtävään toteutetaan.

Pennun valinta ja luovutus Valitsemme sopivat perheet pennuille luonnetestien jälkeen. Teemme parhaamme ottaaksemme huomioon perheiden toiveet. Pennut luovutetaan aikaisintaan 8 viikon ikäisenä. Tarkempi luovutusajankohta selviää usein pentujen ollessa noin 5 viikon ikäisiä ja varmistuu, kun pennut ovat eläinlääkärin terveystarkastamia noin 7 viikon ikäisenä. 

Meistä on mukavaa olla yhteydessä pentujemme uusiin koteihin ja kuulla aina silloin tällöin kasvattiemme kuulumisia. Olemme mielellämme perheiden tukena kun tulee mieleen kysyttävää pennun ruokintaan, liikuntaan, kasvatukseen tai terveyteen liittyvissä asioissa. Järjestämme ajoittain pentutapaamisia ja koiraharrastustoimintaa. Jos olet kiinnostunut Tove’s pennusta, voit laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta ja kertoa enemmän itsestäsi/perheestäsi.

Turvaa pienelle tassuttelijalle Olemme vakuutusyhtiö Agrian kasvattajajäsen. Suosittelemme lämpimästi pennun vakuuttamista. Kannattaa selvittää hyvissä ajoin ennen pennun kotiin tuloa koiravakuutuksen ehdot (hinta, omavastuu, ikärajoitukset ja vakuutuksen karenssiaika. Laske hinta pennun vakuutukselle helposti Agrian laskurilla.

Seuraava vierailupäivä

Jos olette kiinnostuneet pennusta ja tulemaan tapaamaan meitä ja koiriamme, niin lähetäthän sähköpostitse lisätietoa perheestäsi ja toiveistasi. 

Sijoitusperheeksi?

Etsimme Turusta sijoitusperhettä. Lähetä sähköpostia jos olet kiinnostunut Tove’s sijoitusperheenä toimimisesta ja haluat toivottaa tervetulleeksi rakkauspakkauksen perheeseenne. Kerrothan mahdollisimman paljon perheestänne. Pennun koko small medium/medium, turkki pehmeä fleece. Sijoituspentu ei ole kuitenkaan ilmainen. Pennun luovutusaika Kesäkuu 2024. toveslabradoodles@gmail.com  
(päivitetty 29.1.2024)

Mirjam ja Pekko 8 viikon ikäisinä