Pentukori

Sijoitusperheeksi?

Etsimme Turusta tai lähialueelta sijoitusperhettä. Lähetä sähköpostia jos olet kiinnostunut Tove’s sijoitusperheenä toimimisesta ja haluat toivottaa tervetulleeksi rakkauspakkauksen perheeseenne. Kerrothan mahdollisimman paljon perheestänne. Pennun koko medium, turkki pehmeä fleece väri caramel, red tai tuxedo. Sijoituspentu ei ole kuitenkaan ilmainen. Pennun luovutusaika kevät/kesä 2023. toveslabradoodles@gmail.com

Pentujonomme 2023/2024  on avoinna. Jos olette kiinnostuneita lähetäthän sähköpostia ja kerrot enemmän perheestänne ja toiveistanne. 

Pentueen vanhemmat ovat alkuperäisistä RT/TP terapialinjoista, ALAA rekisteröityjä, kasvattaja- ja rotujärjestön vaatimusten mukaisesti laajasti terveystarkistettuja, (virallinen silmätarkistus, virallinen polvitarkistus, virallinen RG-kuvaus lonkka- ja kyynärlausuntoineen) sekä DNA-profiloituja.

Kaikki pentumme kasvavat perheemme parissa tottuen elämisen ääniin ja muihin koiriin. Pennut luovutetaan hyviin koteihin 8 viikon iässä. Toimitamme pennut aina ostajan kotiin.

Pennun hinta sisältää:

IMG_9236_pekko

 • ALAA-rekisteröinnin
 • terveystarkistuksen
 • mikrosirun
 • madotukset
 • 2 vuoden terveystakuun
 • Kasvattajan tuen koko koiran elämän 
 • Pentupaketin sisältäen emon tuoksuviltin, hampaidenhoitovälineet, leluja ja penturuokaa.
 • Suomen Australian labradoodle Ry:n 1 vuoden jäsenyyden
 • Tove’s Pentukansion, joka sisältää pennun kirjalliset hoito-ohjeet (ruokinta-, madotus-, rokotus-, turkinhoito- ja liikuntaohjeet).

Lisäksi lähetämme tietoa emon odotusajalta, synnytyksestä ja pentueajasta viikoittain kuvia tai videoita. 

Tove’s pennun odotusaika ja pentujono  Pentujonomme on tällä hetkellä noin 8-12 kk. Tove’s pentuperheet odottavat pentua ensisijaisesti valikoidusta jalostusyhdistelmästä. Haluamme ensin tavata pentua toivovat perheet, ja että perhe tutustuu myös meihin ja koiriimme. Jos tapaamisen jälkeen olemme yhdessä sitä mieltä, että Tove’s pentu sopisi perheelle, niin perhe voi siirtyä pentujonoomme. Jos olette kiinnostuneita Tove’s pennusta voitte olla yhteydessä sähköpostitse ja kertoa perheestänne ja toiveistanne. Ennen yhteydenottoa on hyvä miettiä seuraavia asioita:  

 • Minkälainen koiratausta sinulla ja perheenjäsenilläsi on?
 • Onko teillä omakohtaista kokemusta ko. rodusta?
 • Minkälaisia odotuksia sinulla on koiran suhteen?
 • Onko mielessänne jokin laji, jota haluaisitte koiran kanssa harrastaa?
 • Etsittekö enemmän kotikoiraa, harrastuskaveria, tai työkäyttöön soveltuvaa koulu-, avustaja-, tai terapiakoiraa? Ja miten työkoirakäyttöön tulevan koiran koulutus työtehtävään toteutetaan.

Pennun valinta ja luovutus Valitsemme sopivat perheet pennuille luonnetestien jälkeen. Teemme parhaamme ottaaksemme huomioon perheiden toiveet, mutta meille on tärkeämpää pennun temperamentin sopivuus perheeseen kuin miellyttääksemme ketään värin, sukupuolen tai muiden fyysisten ominaisuuksien suhteen. Jos perheellä on ehdottomia toiveita esimerkiksi pennun sukupuolen suhteen, voi pennun odotusaika pidentyä. Pennut luovutetaan aikaisintaan 8 viikon ikäisenä. Tarkempi luovutusajankohta selviää usein pentujen ollessa noin 5 viikon ikäisiä ja varmistuu, kun pennut ovat eläinlääkärin terveystarkastamia noin 7 viikon ikäisenä. 

Meistä on mukavaa olla yhteydessä pentujemme uusiin koteihin ja kuulla aina silloin tällöin kasvattiemme kuulumisia. Olemme mielellämme perheiden tukena kun tulee mieleen kysyttävää pennun ruokintaan, liikuntaan, kasvatukseen tai terveyteen liittyvissä asioissa. Järjestämme ajoittain pentutapaamisia ja koiraharrastustoimintaa. Jos olet kiinnostunut Tove’s pennusta, voit laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta ja kertoa enemmän itsestäsi/perheestäsi.

Turvaa pienelle tassuttelijalle Olemme vakuutusyhtiö Agrian kasvattajajäsen. Suosittelemme lämpimästi pennun vakuuttamista. Kannattaa selvittää hyvissä ajoin ennen pennun kotiin tuloa koiravakuutuksen ehdot (hinta, omavastuu, ikärajoitukset ja vakuutuksen karenssiaika. Laske hinta pennun vakuutukselle helposti Agrian laskurilla.

Mirjam ja Pekko 8 viikon ikäisinä