Pentuperheiden kokemuksia

Pepin perhe

Meidän perhe oli ajatellut, ettei meille voi milloinkaan ottaa koiraa miehen allergian ja astman vuoksi. Nyt kuitenkin olemme niin rakastuneita ihanaan Peppiimme ja mieskin on, ainakin tähän asti, pärjännyt oikein hyvin. Joka päivä on ihana herätä Pepin iloisiin silmiin ja pepun vatkaukseen🐾❤️.

Lenkille tulee lähdettyä kelillä kuin kelillä ja aina on hyvä mieli takaisinkin tullessa, ”dopamiini ja serotoniini virtaa suonissa” joka päivä.

Mitään negatiivista ajatusta Pepin saapumisesta en löydä ja olenkin monelle kehunut tätä rotua ja moni on myös ollut rodusta todella kiinnostunut❣️

Hillan perhe

Ekaluokkalainen on saanut Hillasta mahtavan kaverin joka lisää hänen itseluottamusta ja vastuunottokykyä arjen rutiineista, lempeällä olemuksellaan ja koiramaisilla tempuilla saa hymyn huulille myös aamulla kouluun herätellessä. Viisi vuotias koirapelkoinen on myös rakastunut Hillaan, ei enää pelkää missään tilanteessa vaan on luottavainen ja nauravainen myös pennun leikkiessä, koirapelko myös muita koiria kohtaan on lähes hävinnyt kokonaan.

Hilla on tuonut meidän aikuisten elämään myös päivittäiset hyvää tekevät lenkit ja uusia ystäviä toisten koirien omistajista!

Arthurin perhe

Pentu on tuonut meille paljon rakkautta, iloa, onnea, sekä monta naurun ja ylpeyden hetkeä. Olemme todella kiitollisia meidän ihanasta lempeästä halinallesta! ❤️.

Lolan perhe

Odotimme omaa pentua pentujonossa yli vuoden. Sillä aikaa ehdimme tutustua hyvin koira-aiheiseen kirjallisuuteen ja valmistautua pennun tuloon. Syksyllä sitten saimme ilouutisia ja Lola kotiutui meille 9 viikon ikäisenä. Lola on aivan ihastuttava ja meille hyvin rakas! Lola leikkisä, älykäs, helposti koulutettavissa ja haluaa olla kaikessa arjen touhuissa mukana. Lenkeillä Lolaan rakastuvat kaikki vastaantulijat ja Lola onkin hyvin mielellään rapsuteltavana. Lola rakastaa erityisesti lapsia ja koiratreffejä! Saimi kissakin alkaa jo hyväksymään Lolan alun hämmästelyiden jälkeen.

 

Australian labradoodlet leikkimässä

Ihana pakkaspäivä! ❄️🐾

Julkaissut Tove's Australian labradoodles Sunnuntaina 21. tammikuuta 2018